Novelláskötetet ad ki a 444 – Érkezik A banánujjú ember

november 16., kedd 17:00
15

Közeleg az év vége, gurítunk is egy bátrat: novelláskötetet ad ki a 444. Az a címe, hogy A banánujjú ember, és szerzőnk, Sarkadi Zsolt írásai vannak benne. Izgatottak vagyunk, mert könyveket ugyan adtunk már ki, a szépirodalmi piacon viszont most jelenünk meg először.

Ajánlóként megosztjuk a könyv fülszövegét:

„Ez egy vicces könyv. Vannak persze problémák vele, de hát mivel nincsenek manapság? Vedd csak meg, jó lesz, nem kell finnyáskodni. Szó esik benne például egy 46 éves orosházi autószerelőről, aki egy Zastavával belezuhan egy fekete lyukba. Egy időutazó csótányról, aki Újlipótvárosba érkezik, hogy delfinekről tanuljon. Egy szuperhősről, akinek az a szuperképessége, hogy meg tudja változtatni a vércsoportját. Kádár János űrsiklót vezet a Jupiteren. Mészáros Lőrinc feltalálja az egy pohár vizet, és elmegy jókor lenni jó helyen.”

Sarkadi Zsolt szerint a novellái leginkább arról szólnak, milyen ezen a bolygón, azon belül Európában, azon belül Magyarországon felnőtté válni a 21. században. Egy olyan világban, ahol például Mészáros Lőrinc is él, aki – ha jobban belegondolunk – legalább annyira abszurd karakter, mint egy ember, akinek banánok az ujjai.

De persze, hogy miről szól egy könyv, azt nem a szerző mondja meg, hanem az olvasó. Reméljük, tetszeni fog.

A banánujjú ember november 19-én jelenik meg. A webshopunkban és a nagyobb könyvesboltokban előrendelhető. A szállítás és a bolti átvétel november 22-től várható.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt