Összevesztek a táncparketten, majdnem halálra verték

bűnügy
2021 november 16., 07:46

Vasárnap hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy soproni szórakozóhely parkolójában megvertek egy férfit. A Nyugat.hu beszámolója szerint a kiérkező egyenruhásoknak a sértett elmondta, hogy

a konfliktus már a vendéglátóhelyen elkezdődött, ahol a bántalmazás elkövetője tánc közben szóváltásba keveredett vele, majd egy esetben megütötte őt ököllel.

A biztonságiak látva a feszültséget, mindkettőjüket külön-külön kikísérték. Az agresszív férfi azonban a parkolóban is odament a sértetthez és barátaihoz, ahol újabb szóváltást követően lefejelte őt, aminek következtében a földre rogyott, és beverte a fejét. A mentősök a megvert férfit kórházba vitték, ahol kiderült, hogy sérülése súlyos, életveszélyes. A támadót a rendőrök nem sokkal később harkai lakcímén elfogták és előállították.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.