Felgyújtotta magát egy férfi a strasbourgi katedrális előtt

külföld
2021 november 17., 5:24

Egy tucat tűzoltót riasztottak a strasbourgi katedrálishoz, miután egy férfi felgyújtotta magát a katedrális előtti téren. A 27 éves férfit súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba, ahonnan még az este folyamán egy kelet-franciaországi, égési sérülésekre szakosodott egészségügyi központba helyezték át.

photo_camera Fotó: PATRICK HERTZOG/AFP

A strasbourgi prefektúra szerint a férfi egy olyan létesítményből szökött el, ahol pszichés problémái miatt kezelték. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt