Gulyás Gergely nem tudja, hogy Mészáros Lőrinc-e Orbán Viktor legjobb barátja

barátság
2021 november 18., 18:24
comments 7

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón Bige Lászlóról megjegyezte, hogy Magyarország az a sajátságos hely, ahol a baloldaliság és a milliárdosság kéz a kézben jár. A Telex riportere ezért rákérdezett Gulyás Gergelynél, hogy látott-e már nem milliárdos baloldalit. „Természetesen, ahogy nem milliárdos jobboldalit is láttam, meg nem milliárdost is, sőt, velük szoktam találkozni inkább” - hangzott a válasz.

link Forrás

Mészáros Lőrincet és Tiborcz Istvánt a miniszter inkább nem helyezné bele a baloldali milliárdosok halmazába, de leginkább sehová sem helyezné őket. Majd kiszámolta, hogy a baloldali miniszterelnökök közül hányan voltak milliárdosok, míg Orbán Viktort nem tartja annak. És Gulyás azt sem tudja, hogy egyáltalán Mészáros Lőrinc-e Orbán Viktor legjobb barátja, mert „az, hogy valaki valakinek a barátja, vagy a legjobb barátja, ez nagy különbség”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.