Gulyás Gergely nem tudja, hogy Mészáros Lőrinc-e Orbán Viktor legjobb barátja

2021 november 18., csütörtök 18:24
7

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón Bige Lászlóról megjegyezte, hogy Magyarország az a sajátságos hely, ahol a baloldaliság és a milliárdosság kéz a kézben jár. A Telex riportere ezért rákérdezett Gulyás Gergelynél, hogy látott-e már nem milliárdos baloldalit. „Természetesen, ahogy nem milliárdos jobboldalit is láttam, meg nem milliárdost is, sőt, velük szoktam találkozni inkább” - hangzott a válasz.

Mészáros Lőrincet és Tiborcz Istvánt a miniszter inkább nem helyezné bele a baloldali milliárdosok halmazába, de leginkább sehová sem helyezné őket. Majd kiszámolta, hogy a baloldali miniszterelnökök közül hányan voltak milliárdosok, míg Orbán Viktort nem tartja annak. És Gulyás azt sem tudja, hogy egyáltalán Mészáros Lőrinc-e Orbán Viktor legjobb barátja, mert „az, hogy valaki valakinek a barátja, vagy a legjobb barátja, ez nagy különbség”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt