Meghalt Young Dolph amerikai rapper

GYÁSZ
2021 november 18., 09:25

A 36 éves zenészt szerdán lőtték agyon Memphisben, egy pékségben. Adolph Robert Thornton Jr. halálhírét Memphis polgármestere, Jim Strickland is megerősítette.

photo_camera Young Dolph 2019 novemberében az Astroworld fesztiválon Fotó: SUZANNE CORDEIRO/AFP

A helyi média szerint Young Dolphot szerdán koradélután lőtték le egy süteményes boltban a repülőtér közelében. Unokatestvére a Daily Memphian lapnak azt nyilatkozta, a rapper a nagynénjét látogatta meg, és hálaadási pulykákat osztott volna ki a rászorulóknak.

A Chicagóban született rapper első stúdióalbuma 2016-ban jelent King of Memphis címmel. 2017 februárjában egyszer már rálőttek az autójára Los Angelesben, majd még abban az évben szeptemberben meg is sebesült egy lövöldözésben. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.