Mészáros Lőrinc 416 ezer forintos Louis Vuitton bakancsban és testhezálló bőrdzsekiben adott át egy terepjáró mentőautót

DIVAT
2021 november 18., 13:00
comments 46

A Takarékbank a Mészáros-csoporttal együttműködve adott át egy speciális kutató-mentő terepjárót a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatnak csütörtökön Szentendrén, az átadón pedig ott volt Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa is.

A felcsúti milliárdos a Blikk fotói szerint alkalomhoz illően testhezálló bőrdzsekiben és egy Louis Vuitton bakancsban jelent meg. Persze nem egy mezei LV bakancsról van szó, ez a cipő ugyanis a Louis Vuitton x NBA kollekció része, vagyis a finoman feltűnő monogramozás mellett díszíti egy NBA gumicímke és egy aranyszínű NBA-logó is.

photo_camera Fotó: louisvuitton.com

Ha valaki meglepné magát egy ilyen darabbal, csupán 1300 dollárt, vagyis körülbelül 416 ezer forintot kell kifizetnie érte.

A terepjáró-átadáson egyébként Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója is ott volt, ő azt mondta, „életet menteni a legnemesebb feladat, az ilyen munkát végző szakembereket segíteni pedig szinte kötelesség”. Mészáros Lőrinc az MTI beszámolója szerint nem mondott semmit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.