Arany Delfinnel jutalmazták Cannes-ban Várkonyi Andrea pulykareklámját

reklám
2021 november 19., 05:27
comments 12

Fontos hírről számolt be az Index: a vállalati kommunikációs alkotásokért járó Arany Delfin-díjat kapott Várkonyi Andrea és Gergely Judit reklámügynöksége, a Whitedog Média a cannes-i Corporate Media & TV Awardson.

Az ügynökséget egy új márka, a Gallio pulyka termékcsalád teljes felépítésével bízta meg a megrendelő, ezt most az integrált kampányok kategóriában díjazták.

link Forrás

Egy másik ügyfelük, a Mészáros és Mészáros Kft. számára végzett CSR-programjuk, a High-Tech Suli pedig shortlistes lett a jótékonysági imidzs film kategóriában. (A Mészáros és Mészáros Kft. Mészáros Lőrinc és családja érdekeltsége, Mészáros Lőrinc pedig Várkonyi Andrea férje.)

Tavaly a Magyar Turisztikai Ügynökség Budapest 365 című kampányfilmjét díjazták ezen a versenyen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.