Halálos lakástűz Szigetszentmiklóson, a héten ez a már a hatodik

2021 november 19., péntek 18:27

Újabb halálos lakástűz történt, ezúttal Szigetszentmiklóson, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint ezen a héten ez már a hatodik épülettűz volt.

Szigetszentmiklós

Péntek délután fél ötkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy társasház egyik lakása Szigetszentmiklóson, a Váci Mihály utcában. Egy négyszintes társasház második emeleti lakásának hálószobájában keletkezett tűz. A tizenkét négyzetméteres hálószoba teljes terjedelmében égett. Tizenegy szigetszentmiklósi tűzoltó három járművel azonnal a helyszínre érkezett és megkezdték a tűz oltását. Beavatkozás közben az égő hálószobában egy holttestet találtak. A társasházban lakókat átmenetileg kikísérték az épületből, összesen nyolc ember hagyta el az épületet. A tűzoltók fél óra alatt megfékezték a lángokat, az épület átszellőztetése után mindenki hazatérhetett.

A héten ez a hatodik halálos épülettűz: hétfő délelőtt Érsekvadkertre riasztották a tűzoltókat, egy parasztházban volt halálos tűzeset. Szerdán Dobozon egy ház melléképületében, Rákóczifalván egy hálószobában, Kunhegyesen egy előszobában, csütörtök hajnalban Siklóson szintén egy előszobában találtak holttestet a tűzoltók.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt