Javításhoz, felújításhoz vagy építkezéshez keres szakembert?

hirdetés
2021 november 22., 07:14
ad

A Wilio egy online platform, amely egy fedél alá hozza az iparosokat, cégeket és egyéni vállalkozókat, valamint az építkezéshez, lakáshoz, házhoz vagy kerthez kapcsolódó összes szolgáltatást. Minden szakember gondosan ellenőrzött profillal, referenciáikkal és az előző ügyfelek általt írt véleményekkel rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a wilio.hu weboldalon gyorsan és egyszerűen minőségi szolgáltatót találjon.

A szolgáltatás az ügyfelek számára teljesen ingyenes, jutalékok és egyéb rejtett költségek nélküli, a rendszer a szolgáltatók támogatásával működik.

Gyorsan és egyszerűen talál szakembert

Felújításra, térkövezésre, tereprendezésre vagy a lakás takarítására van szüksége? A wilio.hu weboldal közel 400 kategóriát foglal magába a különféle építési munkák és szolgáltatások terén. Az oldalon hasznos tippeket találhat, szakmai cikkeket olvashat, az árkalkulátor segítségével pedig összehasonlíthatja a szolgáltatások átlagárait, vagy ellenőrizheti a helyi szakembereket. Hozzon létre egy megbízást, ha konkrét ajánlatot szeretne. Nem kell mást tenni, mint a MEGBÍZÁS HOZZÁADÁSA gombra kattintva kitölteni egy rövid kérdőívet, amelyen szerepel a munka típusa, rövid leírása, a munka megkezdésének időpontja és helyszíne, illetve csatolhatja a vázlatokat, terveket a projekthez. Végül adja meg az elérhetőségét, hogy az érdeklődő szakemberek tudjanak ajánlatot küldeni Önnek. Minél több információt ad meg, annál pontosabb ajánlatot kap. Ne felejtsen el számolni az idővel, mert az azonnali és sürgős munka drágább, és a minőségi szakemberek gyakran nagyon elfoglaltak. Könnyedén összehasonlíthatja a szakemberek ajánlatait, és kiválaszthatja az Ön számára legelőnyösebbet, majd kezdje meg az együttműködést.

Amikor ajánlatokat kap, megtekintheti a szakemberek személyes profilját, és összehasonlíthatja referenciáikat, értékeléseiket és a róluk írt véleményeket. Ügyfélként értékelheti az elvégzett munka minőségét, és megjegyzést írhat, amely segíthet a többi felhasználónak a szakember kiválasztásában. A Wilio gondosan megvizsgál minden panaszt, és kizár minden olyan szakembert a platformról, aki megszegi a szabályokat.

Ön szakember, és több üzleti lehetőséget szeretne?

Szolgáltatóként naponta több száz ügyfélhez férhet hozzá, akik szakembert keresnek. Próbálja ki a Wilio felületét ingyen. Regisztráljon, hozzon létre profilt legjobb megvalósításai bemutatásával, és kezdjen el munkalehetőségeket kapni e-mailben és SMS-ben. Ha érdekli a projekt, a platformon keresztül kommunikálhat és fájlokat oszthat meg az ügyféllel, és megegyezhet a munka kivitelezésében.

Az építőipari piac digitalizálása

A wilio.hu megváltoztatja és digitalizálja a szolgáltatói piacot, így gyorsabb, egyszerűbb és jobb szolgáltatásokat tesz lehetővé. Egyetlen közös szolgáltatói listának köszönhetően minden iparosnak, szolgáltatónak és vállalkozónak, legyen szó kis- vagy nagyvállalatról, egyaránt lehetősége adódik különböző projektek elnyerésére, illetve hogy reprezentálja szakértelmét. Az alkalamzás védi a felhasználókat, ezért a Wilio csapata gondoskodik a szolgáltatói adatok hitelességének ellenőrzéséről. Ne pazaroljon az időt és energiát az ügyfelek megszerzésére, használja ki a Wilio gazdag tapasztalatait.