Donald Trump tiszteletbeli 9 danos fekete övet kapott a taekwondo szövetség elnökétől

november 23., kedd 10:56
3

Donald Trump hétvégén floridai birtokán látta vendégül az egyik nemzetközi taekwondo szövetség, a Kukkiwon vezetőjét, a dél-korai Lee Dong Seop-ot. A találkozót a New York Post beszámolója szerint egy Egyesült Államokban élő koreai szervezte meg, aki hallotta, hogy Trump érdeklődik a harcművészet iránt.

A találkozóról a Kukkiwon oldalára kerültek ki fotók, itt igyekeztek is tisztázni, hogy semmiféle politikai kérdést nem érintettek, pusztán beszélgettek kicsit, illetve készült pár fénykép is, melyeken Trump hagyományos taekwondo öltözetben látható.

Fotó: Kukkiwon_tkd/Facebook

Trump emellett kapott egy tiszteletbeli 9 danos fekete övet is a szövetség elnökétől, és a volt elnök azt mondta, hogy ebben a ruhában fog bemenni a Kongresszusba, ha ismét megválasztják elnöknek.

Hasonló övet kapott már Vlagyimir Putyin is, aki 2013-as, szöuli látogatásakor vehette át a kitüntetést. És ugyan egyikük sem taekwondózott soha, de Putyinnak azért legalább tényleg van egy valódi fekete öve is, cselgáncsból.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt