Gulácsi Péter és edzője is koronás

járvány
2021 november 23., 13:47
photo_camera Gulácsi Péter, az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusa Fotó: CHRISTOF STACHE/AFP

Pozitív lett a koronavírustesztje Gulácsi Péternek, az RB Leipzig magyar kapusának és Jesse Marschnak, a labdarúgócsapat vezetőedzőjének - írja az MTI a német klub Twitter-oldalára hivatkozva.

link Forrás

Az amerikai trénert és a magyar válogatott játékost elkülönítették a csapattól, és házi karanténba kerültek, emiatt pedig nem utaznak el az együttessel a Brugge elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

A Leipzigben két további magyar labdarúgó - Willi Orbán és Szoboszlai Dominik - szerepel, utóbbi játéka kisebb sérülés miatt kérdéses a BL-találkozón.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.