A Covid után rekord magasra szökött a kaszinóláz Amerikában

szerencsejáték
2021 november 24., 16:15
comments 1

Az Amerikai Szerencsejáték Szövetség (AGA) szerint az országos kereskedelmi szerencsejáték-bevétel 13,89 milliárd dolláros új negyedéves rekordot ért el 2021 harmadik negyedévében - írta a Fortunaweb.hu.

Az év első kilenc hónapjában elért 38,67 milliárd dolláros tiszta játékbevétellel az iparág már túllépte a 2020-as teljes évi bevételét, és jó ütemben halad, hogy megdöntse a 2019-ben felállított 43,65 milliárd dolláros éves rekordot.

A 25 kereskedelmi kaszinóval rendelkező államból tízben negyedéves bevételi rekordok születtek, köztük 2019-ben a négy legnagyobb bevételt hozó kereskedelmi szerencsejáték-államban: Nevadában, New Jersey-ben, New Yorkban és Pennsylvaniában.

Las Vegas kaszinós főutcáján, a Stripen is történelmi csúcsot ért el a tiszta játékbevétel: 2,06 milliárd dollárt. A rekordot részben a turizmus folyamatos visszatérése okozta. 2021 harmadik negyedévében 9,2 millióan keresték fel Las Vegast, ami közel 10 százalékos növekedés 2021 második negyedévéhez képest, és a legmagasabb negyedéves látogatottság a COVID-19 járvány óta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt