A japán Ikea 10 négyzetméteres minilakást ad ki havi 280 forintért

ingatlan
2021 november 25., 08:55
comments 8

A japán Ikea úgy döntött, belép az ingatlanpiacra: Tiny Homes elnevezésű kampányuk keretében egy 10 m2 alapterületű, berendezett minilakást adnak ki Tokió Sindzsuku negyedében. A bérleti díj havonta 99 jen, vagyis kb. 280 forint. Az apartman galériázott, így egy minikonyha, fürdőszoba és mosógép is elfér benne. 2023 januárjáig lehet kivenni. Egyelőre csak egy ilyen Tiny Home-ra jelentkezhetnek a bérlők.

Mini Ikea lakás mini áron.
photo_camera Mini Ikea lakás mini áron. Fotó: Twitter.com/IKEA_campaign

A hozzá tartozó kampányban Blåhaj, az ikeás plüsscápa alakítja az ingatlanügynököt. Akinek borzalmasan indult a reggele, mindenképp nézze meg. (Az is, akinek nem!)

link Forrás

(Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.