Elpusztult az S&P 500-at lenyomó kriptovaluta-kereskedő hörcsög

2021 november 25., csütörtök 15:03
3

Elpusztult Mr. Goxx, a kriptovaluták kereskedésével híressé vált hörcsög, ami a kereskedés júniusi kezdete óta olyan erős teljesítményt nyújtott, hogy közel kétszer jobb teljesítménnyel lenyomta az amerikai tőzsdéken jegyzett 500 legnagyobb vállalat teljesítményét követő S&P 500 részvényindexet. Mr. Goxx utolsó üzlete több mint 3000 tron token eladása volt november 20-án.

„Mr. Goxx örömet szerzett az embereknek szerte a világon, és arra emlékeztetett bennünket, hogy ne vegyük túl komolyan az életet” – közölte Mr. Goxx névtelen gazdája, aki szerint Mr. Goxx nem mutatott súlyos betegségre utaló jeleket, hétfő reggel békésen elaludt.

Mr. Goxx a különböző kriptovaluták kereskedelmét a hörcsögirodájából folytatta, a kereskedést (vételt és eladást) egy kerékkel, egy alagúttal és különféle érzékelők meg kamerák segítségével folytatta, nyilván teljesen tudatlanul. Mr. Goxx sikere lehetővé tette a gazdájának, hogy több mint 12 ezer dollárt gyűjtsön össze Goxx Capital témájú NFT-k eladásából.

Egyelőre nincs napirenden, hogy más állat átveheti-e a tőzsdecápahörcsög üzleti birodalmát. (Business Insider)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt