Másodfokon is kimondta a bíróság, hogy az MSZP-s Czeglédy Gergő cége érintett volt abban a projektben, aminél az OLAF szabálytalanságokat tárt fel

Média
2021 november 25., 14:54

Sajtópert nyert a TASZ az MSZP-s Czeglédy Gergő ellen, aki beperelte a Direkt36-ot, mert megírták, hogy az Európai Unió szerint szabálytalanul jutott pénz olyan projektekre, amikben egy MSZP-s politikus kormányközeli figurákkal együtt vett részt.

„Másodfokon, az Ítélőtábla előtt is megnyertük a sajtópert, amelyet egy MSZP-s politikus, Czeglédy Gergő indított a Direkt36 ellen. A pert azért indította a politikus, mert a Direkt36 megírta, hogy a cége érintett volt egy olyan uniós forrásból megvalósuló programban, ahol az OLAF szabálytalanságokat talált. Hiába vitatta a cikk állításait Czeglédy, az első fokon elért győzelmet megerősítve most a másodfokú bíróság is a Direkt36-nak adott igazat” - olvasható a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) Facebook-oldalán.

Illusztráció: Direkt36

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt