Lopott flexszel lopott biciklit egy férfi a IX. kerületben

2021 november 26., péntek 8:05
9

A ferencvárosi rendőrök gyorsan elfogták a férfit, aki a gyanú szerint egy IX. kerületi bevásárlóközpontban lopott sarokcsiszolóval vágta le a lakatot egy kerékpárról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság lopás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanújával folytat eljárást H. Flórián ellen. A 42 éves nyíregyházi férfi szerda este egy IX. kerületi bevásárlóközpontban ellopott egy flexet, amit egy ott dolgozó munkás tett le.

Ezután az áruház bejáratánál a leflexelte a lakatot egy bicikliről, amivel aztán elhajtott. Korábban a bevásárlóközpont parkolójában egy autóról lefeszítette a márkajelzéseket, amiket szintén magával vitt. A ferencvárosi rendőrök két órán belül elfogták Flóriánt, akinél megtalálták az emblémákat és sarokcsiszolót.

H. Flóriánt a rendőrök egyrendbeli lopás bűntett, valamint kétrendbeli lopás vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt