Lopott flexszel lopott biciklit egy férfi a IX. kerületben

bűnügy
2021 november 26., 08:05

A ferencvárosi rendőrök gyorsan elfogták a férfit, aki a gyanú szerint egy IX. kerületi bevásárlóközpontban lopott sarokcsiszolóval vágta le a lakatot egy kerékpárról.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság lopás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanújával folytat eljárást H. Flórián ellen. A 42 éves nyíregyházi férfi szerda este egy IX. kerületi bevásárlóközpontban ellopott egy flexet, amit egy ott dolgozó munkás tett le.

Ezután az áruház bejáratánál a leflexelte a lakatot egy bicikliről, amivel aztán elhajtott. Korábban a bevásárlóközpont parkolójában egy autóról lefeszítette a márkajelzéseket, amiket szintén magával vitt. A ferencvárosi rendőrök két órán belül elfogták Flóriánt, akinél megtalálták az emblémákat és sarokcsiszolót.

H. Flóriánt a rendőrök egyrendbeli lopás bűntett, valamint kétrendbeli lopás vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.