Razziázott a rendőrség a Juventus irodáiban

futball
2021 november 27., 14:28

Pénteken a rendőrség átkutatta a Juventus milánói és torinói irodáit, hogy dokumentumokat foglaljanak le. Azt vizsgálják, hogyan számolt el a klub 2019 és 2021 között az átigazolási és ügynöki díjakkal. Az ügyben nemcsak a klub, hanem Andrea Agnelli elnök és Pavel Nedved alelnök ellen is nyomoznak, valamint Fabio Paratici volt sportigazgató is benne van, aki a nyáron a Tottenhamhez igazolt.

A torinói ügyészség közleménye szerint az elmúlt két év pénzügyi nyilatkozatait vizsgálják, hogy kiderüljön, hogyan számolt el a klub különböző jogdíjakkal. A vád szerint fiktív számlákat adtak le. (Goal.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.