Kovács Zoltán adventi koszorúja töltényhüvelyekkel van kirakva

ünnep
2021 november 28., 20:48
comments 21

„Ismét eljött a várakozás ideje” – írja legfrissebb Instagram-sztorijában Kovács Zoltán kormányszóvivő, fotóján pedig azt mutatta meg, hogy már meggyújtotta az első gyertyát adventi koszorúján, ami

sörétes puskához való töltényhüvelyekkel van kirakva.

photo_camera Fotó: Kovács Zoltán/Instagram

Márminthogy:

Az ötlet egyébként nem Kovácsé, legalábbis ezen az oldalon „egyedi adventi koszorút” kínálnak „vadászoknak és a sportlövészet szerelmeseinek”, méghozzá „különböző színekben, különböző méretben”.

Kovács a méregzöldet választotta, arany gyertyákkal és rénszarvasos szalaggal.

November 29. 8:40 - Frissítés: A fent linkelt oldalon már nem lehet megnézni a töltényhüvelyekkel díszített koszorúkat, de így néztek ki teljes pompájukban:

photo_camera Fotó: porosodik.com

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.