Kovács Zoltán adventi koszorúja töltényhüvelyekkel van kirakva

ünnep
2021 november 28., 20:48
comments 21

„Ismét eljött a várakozás ideje” – írja legfrissebb Instagram-sztorijában Kovács Zoltán kormányszóvivő, fotóján pedig azt mutatta meg, hogy már meggyújtotta az első gyertyát adventi koszorúján, ami

sörétes puskához való töltényhüvelyekkel van kirakva.

photo_camera Fotó: Kovács Zoltán/Instagram

Márminthogy:

Az ötlet egyébként nem Kovácsé, legalábbis ezen az oldalon „egyedi adventi koszorút” kínálnak „vadászoknak és a sportlövészet szerelmeseinek”, méghozzá „különböző színekben, különböző méretben”.

Kovács a méregzöldet választotta, arany gyertyákkal és rénszarvasos szalaggal.

November 29. 8:40 - Frissítés: A fent linkelt oldalon már nem lehet megnézni a töltényhüvelyekkel díszített koszorúkat, de így néztek ki teljes pompájukban:

photo_camera Fotó: porosodik.com

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt