Bevásárolná magát egy orosz oligarcha a francia bajnokságba

gazdaság
2021 november 29., 18:06

Egy orosz milliárdos érdeklődik a francia elsőosztályú Saint-Étienne megvásárlása iránt, írja a francia Le Progres értesülései alapján a lostsports.com. A Progres értesülései szerint Szergej Lomakin vasárnap már ki is látogatott kiszemelt csapata rangadójára a PSG ellen - a meccset a párizsiak nyerték 3:1 arányban.

photo_camera A Saint-Étienne vasárnap a PSG-t fogadta hazai pályán, a meccsre a hírek szerint az orosz milliárdos, Szergej Lomakin is kilátogatott. Fotó: JEFF PACHOUD/AFP

Lomakint az egykori spanyol válogatott, a Real Madrid volt sztárja, Michel Salgado kísérgette futballtanácsadói szerepkörben.

A Saint-Étienne jelenleg két francia üzletember, Roland Romeillet és Bernard Cayazzo többségi tulajdonában van.

A Saint-Étienne a francia bajnokság legnagyobb múltú csapta, tízszeres bajnokként ez nyerte a legtöbb francia bajnokságot. A dicső múlt komor jelent takar, a csapat az aktuális szezonban tökutolsó, 15 meccsen mindössze 12 pontot szerzett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.