Karácsony végül mégsem vétózza meg a budapesti atlétikai világbajnokságot

POLITIKA
2021 november 29., 20:03

Nem vétózza meg Budapest a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezését, jelentette be a főpolgármester az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Karácsony Gergely szerint egyrészt az a két feltétel, amihez a vétót kötötte, teljesült: megkapta a főváros a beígért egészségügy fejlesztésére tett pénzügyi ígéretet, és nem történt meg a Fudan Egyetemet működtető alapítvány részére a vagyonátruházás.

„Én pontosan tudom, hogy a kormány valójában már rég elengedte ezt a Fudan-történetet. Azért engedte el, mert a kínaiak elengedték, mert úgy vannak vele, hogy ez nekik nem ér ennyit”

– mondta Karácsony.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.