Karácsony végül mégsem vétózza meg a budapesti atlétikai világbajnokságot

POLITIKA
2021 november 29., 20:03
comments 17

Nem vétózza meg Budapest a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezését, jelentette be a főpolgármester az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Karácsony Gergely szerint egyrészt az a két feltétel, amihez a vétót kötötte, teljesült: megkapta a főváros a beígért egészségügy fejlesztésére tett pénzügyi ígéretet, és nem történt meg a Fudan Egyetemet működtető alapítvány részére a vagyonátruházás.

„Én pontosan tudom, hogy a kormány valójában már rég elengedte ezt a Fudan-történetet. Azért engedte el, mert a kínaiak elengedték, mert úgy vannak vele, hogy ez nekik nem ér ennyit”

– mondta Karácsony.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt