Matthew McConaughey mégsem indul Texas kormányzói címéért

bulvár
2021 november 29., 6:36
comments 1

Matthew McConaughey vasárnap az Instagramján jelentette be, hogy egyelőre „nem lép a választott képviselők útjára”, vagyis nem indul Texas kormányzói posztjáért a 2022-ben esedékes választásokon, és más módon szeretné szolgálni a texasi embereket.

photo_camera Matthew McConaughey Fotó: TIM WARNER/Getty Images via AFP

A háromperces videóban a büszke texasi színész először a köz szolgálatáról és a felelősségvállalás értékéről beszél, illetve helyi és országos problémákról. Azt mondja, sokakat meghallgatott, figyelt, próbálta felmérni és tanulmányozni a texasi és az amerikai politikát, hogy el tudja dönteni, milyen módon tudná leginkább szolgálni a közjót. Politizálás helyett viszont továbbra is inkább helyi vállalkozókat, cégeket és alapítványokat fog támogatni.

A Dallas Morning News napilap múlt heti felmérése szerint egyébként legyőzte volna Greg Abbott jelenlegi, republikánus kormányzót, de még demokrata kihívóját, Beto O'Rourke-ot is.

Mivel december 13-ig kell benevezni indulóként a választásra, McConaughey-nek van ideje még egyszer meggondolni magát. (Hollywod Reporter)


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt