Koronavírusban halt meg az év veszprémi mentősének választott Wlassics Katalin

GYÁSZ
2021 november 30., 10:48
comments 2

Wlassics Katalin halálhírét a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége is megerősítette, írja a hvg.hu. Wlassicsot idén májusban választották az Év Veszprémi Mentősének.

A Veszprém hivatalos városi honlapján olvashatók szerint nemcsak munkatársaival, hanem a betegekkel is rövid idő alatt közvetlen kapcsolatot tudott kialakítani. A 90-es évek elejétől egészen 2018-ig a légimentésnél is dolgozott. Megbízható, tapasztalt, nagy teherbírású, segítőkész és szolgálatkész munkatársként jellemezték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.