Miért legyek birka, ha lehetek pásztor?

társadalom
2021 december 01., 12:05

A Társadalomklinika Egyesület minden évben készségfejlesztő tábort szervez Somogyszentpálon a helyi gyerekeknek és fiataloknak. A tábor során olyan programokat valósítunk meg, mint a közösségi falfestés, zenekészítés, szövegírás, DJ-szakkör, drámapedagógiai foglalkozások és egyéb fejlesztő tevékenységek.

A 2021-es tábor témája az életünkben meghozott döntésekről, a választás nehézségeiről és következményeiről szólt. Arra a kérdésre kerestük a választ, hogy vajon van-e tényleges választási lehetőségünk, és mi az amit meg tudunk tenni a a saját boldogságunk érdekében.

A Várkonyi Csibészek a helyi fiatalok bevonásával a helyszínen írták ezt a dalt, begyakorolták a gyerekekkel és a helyszínen rögzítették - olvasható a klip leírásában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.