Pozitív volt Trump koronavírus-tesztje, mielőtt Bidennel vitázott

járvány
2021 december 01., 09:06
comments 6

Donald Trumpnak három nappal a Joe Biden elleni első elnökjelölti vitája előtt pozitív lett a Covid-19-tesztje – jelentette ki új könyvében a volt elnök negyedik és egyben utolsó kabinetfőnöke, Mark Meadows - írja a brit Guardian alapján a Portfolio. A könyvben arról is lehet olvasni, hogy Trump egy másik teszt negatív eredményét adta oda nem sokkal a pozitív eredmény után, mivel a vita előtti órákban produkált negatív tesztre volt szükség a részvételhez.

Ez lezárhatja azt a vitát, amely arról szól egy éve, hogy az akkor 74 éves Trump hordozta-e a vírust, amikor 2020. szeptember 29-én Clevelandben találkozott az akkor 77 éves Bidennel, rá is veszélyt jelentve.

Trump október 2-án jelentette be, hogy Covid-fertőzése van. A Fehér Ház közölte, hogy az eredményt a kézhezvételtől számított egy órán belül jelentette be, Trump pedig kórházba ment aznap - írta a Portfolio.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.