Vádat emeltek egy 11 éves kislányt szexuálisan bántalmazó murarátkai férfi ellen

2021 december 1., szerda 9:28
2

Szexuális erőszak miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy 24 éves férfi ellen egy tizenegy éves lánnyal szemben elkövetett szexuális erőszak miatt - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-vel.

Pirger Csaba tájékoztatása szerint a murarátkai férfi januárban ismerkedett meg a vele egy háztartásban élő, még gyermekkorú unokahúgának letenyei barátnőjével. A kislány megkedvelhette a vádlottat, ezért rendszeresen megjelent a murarátkai házban.

A kislány egyik februári látogatása idején bementek a férfi szobájába, ott beszélgetni és csókolózni kezdtek, majd az ügyészség közleménye szerint a lány felajánlotta a vádlottnak, hogy közösüljön vele. A férfi ezt megtette: az ügyészség szerint 15 évesnek hitte a gyereket. A vádlott ezt követően a nővérétől tudta meg, hogy a kislány még csak tizenegy éves, ennek ellenére még további két alkalommal is közösült vele, amikor a lány látogatóba érkezett hozzá. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt