Vádat emeltek egy 11 éves kislányt szexuálisan bántalmazó murarátkai férfi ellen

bűnügy
2021 december 01., 09:28
comments 1

Szexuális erőszak miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy 24 éves férfi ellen egy tizenegy éves lánnyal szemben elkövetett szexuális erőszak miatt - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-vel.

Pirger Csaba tájékoztatása szerint a murarátkai férfi januárban ismerkedett meg a vele egy háztartásban élő, még gyermekkorú unokahúgának letenyei barátnőjével. A kislány megkedvelhette a vádlottat, ezért rendszeresen megjelent a murarátkai házban.

A kislány egyik februári látogatása idején bementek a férfi szobájába, ott beszélgetni és csókolózni kezdtek, majd az ügyészség közleménye szerint a lány felajánlotta a vádlottnak, hogy közösüljön vele. A férfi ezt megtette: az ügyészség szerint 15 évesnek hitte a gyereket. A vádlott ezt követően a nővérétől tudta meg, hogy a kislány még csak tizenegy éves, ennek ellenére még további két alkalommal is közösült vele, amikor a lány látogatóba érkezett hozzá. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.