A szlovák kormány még azt is elárulja, hogy mennyivel kerül többe az oltatlan betegek kezelése

járvány
2021 december 02., 15:29
comments 6

Miközben itthon még azt sem lehet megtudni a kormánytól, hogy a kórházba került fertőzöttek hány százaléka volt beoltva, Szlovákiában az egészségügyi minisztérium még azt is nyilvánosságra hozta, hogy mennyibe került az államnak az oltott, illetve az oltatlan betegek kezelése.

link Forrás

A frissen közreadott minisztériumi adatok alapján november 1. és 28. között közel 300 ezer pozitív esetet igazoltak az országban, ezeknek több min 78 százaléka nem volt beoltva. A minisztérium egyben közölte azt is, hogy az állam idén ősszel 40 millió eurót fordított a betegek kezelésére, és ebből 37,5 milliót az oltatlanokra, 2,53 milliót pedig az oltottakra. (Paraméter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.