Akkora hóvihar volt Dániában, hogy többen egy IKEA-ban éjszakáztak

2021 december 02., 10:50
comments 1

Dánia északi részén rövid idő alatt 30 centi hó esett szerda este, a hóvihar miatt pedig vásárlók és dolgozók rekedtek az aalborgi IKEA-ban, emiatt ott is töltötték az éjszakát a hálószoba osztályon kiállított ágyakban.

photo_camera Esett egy kis hó Dániában december elsején Fotó: HENNING BAGGER/AFP

Az áruházvezető egy helyi bulvárlapnak mondta el, hogy az emeleti bemutatóteremben aludtak, „ahol az ágyak, matracok és kihúzható kanapék” vannak. Este még tévéztek és ettek is, elmondása szerint minden „szuper jól ment, jó este volt, csupa móka”.

Egy helyi lap szerint az ikeás ottalvós bulihoz csatlakoztak a szomszédos játékbolt dolgozói is, akik szintén nem tudtak hazamenni a hó miatt. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.