Beépített színésznővel csalta lépre az olasz tévéműsor a szexszel gyógyító nőgyógyászt

bűnügy
2021 december 02., 06:10
comments 6

Akció közben leplezte le a Le Lene című tényfeltáró tévéműsor stábja az olaszországi Bari városának egyik hotelszobájában a hatvanéves Giovanni Miniello nőgyógyászt, aki azt ígérte a leghiszékenyebb - és az oltásoktól ódzkodó - ügyfeleinek, hogy szexszel ki tudja gyógyítani őket a potenciálisan rákot is okozó HPV-vírusfertőzésből.

A tévéseket és a La Reppublica című napilapot a doktor egyik 33 éves páciense riasztotta. A nő eredetileg azért kereste fel az orvost, mert nem esett teherbe. Bár az elvégzett teszt eredménye negatív lett, Miniello azt mondta neki, hogy a méhnyakán a HPV-fertőzés nyomait látja. Meg azt is mondta a nő állítása szerint, hogy a saját módszerével, vagyis szexszel már sok nőt kigyógyított az ilyesmiből. Az áldozat azzal is megvádolta a nőgyógyászt, hogy illetlen módon érintette meg a mellét, miközben arról beszélt, hogy bejönnek neki a kis mellű nők.

A súlyos vádak igazolására a tévések felbéreltek egy fiatal színésznőt, aki magát ügyfélnek kiadva jelent meg az orvos rendelésén. Miniello tényleg rá is mozdult. Elmagyarázta neki, hogy őt magát már beoltották, így ha lefekszik vele, át tudja neki adni a védettséget. Meg is beszéltek egy randevút egy szállodába.

A bekamerázott-bemikrofonozott nő itt felvette, ahogy az orvos a péniszét a Varázsfuvolának, illetve a Péniszek Pió Atyájának nevezi. Pio atya egy később szentté avatott XX. századi olasz szerzetes volt, aki többek között állítólagos csodatételeiről volt híres, Krisztus stigmái jelentek meg rajta, egyszerre tudott két helyen megjelenni, vakok látását adta vissza, és a testéből erős virágillat áradt.

Amikor a színésznő megkérdezte, hogy nem fognak-e védekezni, az orvos közölte, hogy abban az esetben nem tudná átadni a nőnek a szervezetében termelődő antitesteket.

Éppen befeküdtek az ágyba, amikor benyitott a szobába a Le Lene műsorvezetője. Miniello egyébként ennyitől nem omlott össze, a riporternek azt mondta, hogy tudományos kísérletet végez, és hogy sok embert mentett már meg ezzel a módszerrel, majd elővette a telefonját, mondván, felhívja pár elégedett, a fertőzésből így kigyógyított ügyfelét.

Az orvost a rendőrség az adás után nem sokkal letartóztatta két nővel szembeni szexuális visszaélések vádjával. De az adás hatására 15 további nő állt elő azzal, hogy az orvos őket is szexszel “gyógyította”.

(via Clarin és Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.