Elkészült az első kép a pártvezetésről, amin Európa jövője múlik

POLITIKA
2021 december 02., 20:56
comments 43

Kósa Lajos alelnök Facebook-oldalán jelent meg először a kép, amin a Fidesz legújabb elnökségének tagjai sorakoznak vagy inkább ölelkeznek. Az alábbi szöveggel:

„Ez az első fénykép a teljes új Fidesz Elnökségről. Készen állunk Magyarország szolgálatára. Hajrá Magyarország! Hajrá Fidesz!”

A fotó jól láthatóan a Karmelita-kolostor valamelyik termében készült, a fényképész pedig maga Kósa, akinek a pozícióján láthatóan semmit sem rontott az, hogy elkotyogta a Belügyminisztérium érintettségét a Pegasus-botrányban, majd ráadásul az ügyészség meg is hazudtolta.

Kósa mellett Gál Kinga, az elnökség egyetlen új tagja látható, akit baloldalról Orbán Viktor miniszterelnök ölel át. Németh Szilárd balszélről támogatja az egységet, miközben Kubatov Gábor pártigazgató hátulról biztosít.

Európa: megmentve.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.