Felkerül az Airbnb-re a Reszkessetek, betörők!-ház

ingatlan
2021 december 3., 5:51

Felkerül az Airbnb-re a Reszkessetek, betörők!-ből ismert ház, amit mindössze egyetlen éjszakára lehet csak kibérelni. A licit december 7-én indul, aki a legtöbbet ígéri, az december 12-én éjszakázhat együtt maximum három másik emberrel együtt McCallisterék házában.

photo_camera Fotó: JACEK BOCZARSKI/Anadolu Agency via AFP

A pénzért cserébe 90-es évekbeli junkfood is jár: sajtos makaróni (remélhetőleg mikrós, mint a filmben) és pizza, a bejáratnál pedig mindenkit Devin Ratray, vagyis Buzz McCallister üdvözöl majd.

Az Airbnb-re felkerült fotók szerint próbálták hasonlóan berendezni a házat, mint ahogyan az a filmben kinéz, sőt pár csapdát is rekonstruáltak, mivel az egyik képen belóg a lépcső felett egy festékes vödör. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt