18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Kivégeztek egy karanténban lévő családot egy brandenburgi kisvárosban

bűnügy
2021 december 04., 16:41
link Forrás

A helyi rendőrség két felnőtt és három gyerek holttestét találta meg szombat délután egy családi házban a brandenburgi Königs Wusterhausen városában. A két felnőtt 40 éves, a gyerekek 10, 8 és 4 évesek voltak.

link Forrás

A holttesteken egyaránt találtak szúrt és lőtt sebeket is - jelentette ki Gernot Bantleon főügyész a Deutsche Presse-Agentur kérdésére.

A rendőrség és az ügyészség szerint helyiek riasztották a hatóságokat, miután hosszú ideje nem adtak életjelet a szomszédok. További részleteket nem árultak el a hatóságok, csak azt, hogy gyilkosság miatt indítottak nyomozást.

A német sajtó értesülései szerint a teljes család karanténban volt valamelyik családtag covid-fertőzése miatt. (Reuters / FAZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.