Rákay Philipet és kommentelőit kiborította, hogy Tordai Bencénél papírzacskóban hozott ajándékot a Mikulás

ünnep
2021 december 06., 18:44
comments 54

Tordai Bence megmutatta egy Facebook-posztban, hogy náluk a Mikulás „zöld ajándékokat hoz, környezetbarát csomagolásban”, a párbeszédes politikus mikuláscsomagjai pedig annyira kiborították Rákay Philipet, hogy a fideszes influenszer odadobta kommentelőinek a Tordai posztjáról készített screenshotot az alábbi szöveggel:

„TORDAI BENCÉÉKNÉL ZÖLD A MIKULÁS…Ha továbbra is rendes haladár leszel, Bence, jövőre a norvég posta reklámfilmjében szereplő Mikulás megy hozzátok!”

photo_camera Fotó: Rákay Philip/Facebook

Tordai papírzacskói Rákay kommentelőit is rendesen felhergelték.

 • „Nálunk hagyományos piros műanyag zacskóban, mert ezt a hagyományt semmi kincsért sem adjuk fel. Van továbbá cserepes Mikulás virágunk is. A fenyőnk műfenyő.”
 • „Szegény gyerekeket megfosztja az élménytől, a saját hülyesége miatt.”
 • „beteg paraszt.”
 • „Szegény gyerekek...”
 • „Atyaég...Szegény gyerekek, biztos boldogok....”
 • „Nem szep dolog meggyalazni a nepszokast!”
 • „Azt hittem Tordai Bencééknél néger Mikulás volt. Mert libsiknél ez a sláger.”
 • „Annyira hányok már ettől a haladóskodástól!”

A kedves kommentelőkön túl Bús Balázs – a III. kerület egykori polgármestere, 2010 és 2014 között a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, majd a Nemzeti Kulturális Alap alelnöke – is úgy érezte, Tordai minden határon túlment, ezért ő is jól megmondta:

„Egy kis katonaság ráfért volna. Legalább a cipőpucolást megtanulhatta volna. Ez gáz.”

photo_camera Fotó: Facebook

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

 1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
 2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
 3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt