A Fidesz-KDNP megszavazza majd Völner mentelmi jogának felfüggesztését

POLITIKA
2021 december 07., 16:45
comments 2

„A kormánypártok meg fogják szavazni Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését, mert tisztáznia kell magát az igazságszolgáltatás előtt és örülünk, hogy ezt ő maga is így érzi és azonnal lemondott,” közölte a Fidesz. A Legfőbb Ügyészség kedd reggel jelentette be, hogy Polt Péter legfőbb ügyész az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta bűnszövetségben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés megalapozott gyanúja miatt. Völner tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el, "mindenben együttműködik a nyomozó hatósággal, kihallgatása céljából bármikor rendelkezésre áll."


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.