Orbán aláírta: februárban érkezik a 13. havi nyugdíj

POLITIKA
2021 december 07., 13:21
comments 5

Februárban érkezik a 13. havi nyugdíj, az erről szóló rendeletet kedden írta alá Orbán Viktor, derül ki a miniszterelnök Facebook-oldalán közzétett videóból. Miután egy asztalhoz ült az Idősügyi Tanács képviselőivel, Orbán arról beszélt, hogy

"idős honfitársainkat különösen megviselte az elmúlt másfél év, áttekintettük, mit tehetünk értük."

Szerinte a magyar gazdaságot sikerült visszaterelni arra a növekedési pályára, ahol a koronavírus-járvány előtt járt, a gazdaság jól teljesít. Bár novemberben már minden nyugdíjas megkapta a 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot, "de itt nem szeretnénk megállni", mondta. Orbán közölte:

jövőre 5 százalékkal emelik a nyugdíjakat, és visszavezetik 13. havi nyugdíjat is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.