Semjén: Völner Pált egy nagyon rendes, kitűnő embernek ismertem meg

POLITIKA
2021 december 07., 13:46
comments 14

Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, de ez az ügy is mutatja, hogy nincs kettős mérce, a Polt Péter vezette ügyészség teszi a dolgát, és pártállástól függetlenül eljár mindenkivel szemben, reagálta a Völner-ügyre Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettest Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője kapta el a Parlament folyosóján. Semjén hozzátette:

„Völner Pált egy nagyon rendes, kitűnő embernek ismertem meg. Személyesen nehezen tudom elhinni, hogy vele szemben ez megalapozott lenne.”

link Forrás

Tordai azon kérdésére, hogy Varga Judit igazságügyi miniszternek vállalnia kellene-e a felelősséget a beosztottja miatt, Semjén úgy válaszolt, hogy ez csak Vargára és Orbán Viktor miniszterelnökre tartozik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.