Hillary Clinton, akit legyőzött Donald Trump, mesterkurzuson olvassa fel 2016-os győzelmi beszédét

külföld
2021 december 09., 06:41
comments 1

A MasterClass nevű online kurzuson olvasta fel először győzelmi beszédét Hillary Clinton, pontosabban azt a beszédet, amit 2016-ban mondott volna, h ő nyer, és nem Donald Trump. A streaming site-on a politika, a művészet, a gasztronómia és az üzleti élet prominens figurái tartanak előadásokat.

Hillary Clinton Twitteren hirdeti a kurzust, ami „Az ellenállás hatalma” címmel fut. A klipben felolvas egy részletet a beszédből. A Today Show-ban szerdán adtak le egy hosszabb részletet a teljes verzióból, ezen látható, hogy az egykori elnökjelölt egy ponton könnyekig hatódik saját magától.

link Forrás

Hillary Clinton úgy tervezte, konfettiesőben olvassa majd fel beszédét 2016. november 8-án, de miután vesztett, egy sivár hotel lehangoló báltermében beszélt arról, hogy Amerika sokkal megosztottabb, mint gondolták.

(NYT)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.