Hillary Clinton, akit legyőzött Donald Trump, mesterkurzuson olvassa fel 2016-os győzelmi beszédét

külföld
2021 december 09., 07:41

A MasterClass nevű online kurzuson olvasta fel először győzelmi beszédét Hillary Clinton, pontosabban azt a beszédet, amit 2016-ban mondott volna, h ő nyer, és nem Donald Trump. A streaming site-on a politika, a művészet, a gasztronómia és az üzleti élet prominens figurái tartanak előadásokat.

Hillary Clinton Twitteren hirdeti a kurzust, ami „Az ellenállás hatalma” címmel fut. A klipben felolvas egy részletet a beszédből. A Today Show-ban szerdán adtak le egy hosszabb részletet a teljes verzióból, ezen látható, hogy az egykori elnökjelölt egy ponton könnyekig hatódik saját magától.

link Forrás

Hillary Clinton úgy tervezte, konfettiesőben olvassa majd fel beszédét 2016. november 8-án, de miután vesztett, egy sivár hotel lehangoló báltermében beszélt arról, hogy Amerika sokkal megosztottabb, mint gondolták.

(NYT)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.