Kokaindílerkedéssel vádolnak egy ügyvéd házaspárt

bűnügy
2021 december 10., 07:12
comments 3

Egy Pest megyei ügyvéd házaspár nagy tételben szerzett be amfetamint és kokaint, amit továbbértékesítésre adtak el egy solymári férfinak. A rendőrség két autót, értékes karórákat és készpénzt foglalt le a házaspártól.

A nagy mennyiségű drog akkor került elő, amikor házkutatást tartottak a továbbértékesítő férfi lakásán. Ott két kilogramm amfetamint és fél kilogramm kokaint találtak a budapesti rendőrök. A drogok feketepiaci összértéke elérheti a húszmillió forintot. Ezenkívül a férfinál is lefoglaltak egy autót, illetve különböző valutanemekben összesen több mint 17 millió forintnyi készpénzt.

A 35 éves férfit és feleségét, valamint a 42 éves férfit kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával vették őrizetbe. Vallomást egyikőjük sem tett.

Azt a férfit, aki a gyanú szerint az ügyvéd házaspárnak szállította a drogot, még szeptemberben fogták el Budapesten. A kocsijában akkor 900 ezer forint értékű amfetamint és 400 ezer forint értékű kokaint találtak. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.