Nem érte el a kívánt hatást az intim testrészbe fecskendezett valamilyen szer

bűnügy
2021 december 11., 19:29
comments 3

Valahol Hajdú-Bihar megyében fecskendezett páciensébe valamilyen anyagot egy orvos, azt ígérve, hogy a természetes összetevőkből álló szer meghozza a kívánt eredményt, de nem így lett, kezdte tudósítását az RTL-Klub egy foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetéssel és csalással vádolt orvos és bűnsegéd neje ellen hozott bírósági ítéletről.

Az eset még 2016-ban történt. Az áldozat éppen szakítás után volt, a vád szerint rossz lelki állapotát kihasználva ekkor környékezte meg az elítélt orvos neje. Az RTL tudósításában csak "intim testrészt" és "kívánt hatást" emlegetnek, így csak feltételezni tudom, hogy egy pénisznagyobbító kezelést ajánlott neki, amit megnyugtatására "rutin beavatkozásként" jellemzett.

Az orvos azzal győzködte páciensét, hogy korábban Németországban szerzett tapasztalatokat, és a kezelés "a kisujjában van", illetve azzal, hogy a sokba kerülő beavatkozást otthon, baráti áron végezné el.

A páciensüknek a tiltott orvosi beavatkozás során beadott injekcióktól fájdalmai lettek. A férfi urológushoz fordult, aki megállapította, hogy elkerülhetetlen a plasztikai műtét.

Az áldozat ezután feljelentést tett, a bíróság pedig úgy ítélte meg, hogy az orvosnak tudnia kellett a tiltott beavatkozás várható következményeiről, ezért foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés és csalás miatt két év, öt évre felfüggesztett szabadságvesztéssel és egymillió forint pénzbírsággal, nejét bűnsegédként háromszázezer forint pénzbírsággal sújtotta. (Via RTL Híradó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.