Ajándékozz szabad sajtót karácsonyra: most könyvet küldünk az éves előfizetés mellé

szolgálati közlemény
2021 december 13., 05:11

Sűrű év van mögöttünk. Augusztusban elindult a tagsági és előfizetési program, 14 ezerhez közelít a Kör tagok száma, a szerkesztőség pedig a támogatásotoknak köszönhetően sok új taggal erősödött. Idén megjelent 2 magazinunk és 3 új könyvünk. Stúdiót építettünk, és most már hetente jóval több mint százezren nézitek kampányhíradónkat, a Magyar Jetit. A Partizánnal közösen közvetítettük az előválasztási vitasorozatot, COVID oldalunkról pedig milliók tájékozódnak a járvány alakulásáról. Új podcastok és hírlevelek indultak, és hamarosan megkezdi a munkáját az AFP hírügynökséggel közösen létrehozott tényellenőrző szerkesztőségünk az Európai Bizottság támogatásával.

2022-re még nagyobb terveink vannak, szeretnénk tovább erősödni, hogy a segíthessünk nektek eligazodni a választási kampányban és azon kívül is.

Most egyszerre segítheted a szerkesztőség munkáját, és lepheted meg szeretteidet vagy akár saját magadat karácsonyi ajándékkal.

  • Vásárolj éves "444 közösség" vagy "444 belső kör" előfizetést, és elküldjük mellé Sarkadi Zsolt új könyvét, a Banánujjú embert ajándékba!
  • Ha másnak vásárolsz bármilyen előfizetést, beállíthatod, hogy december 24-én este emailjébe érkezzen a meglepetésed.
  • Karácsonyi akciók várnak a 444 webshopban is: kedvezménnyel rendelheted meg új könyveinket, és egyben, szinté kedvezményes áron a MAKRO magazin összes eddig megjelent számát.

Nézd meg ajánlatainkat itt, és idén ajándékozz szabad sajtót karácsonyra!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.