Belül Böröcz imádkozik a mamával, kívül bikinis nővel védik a rezsicsökkentést

agyvihar
2021 december 13., 08:32

Egészen parádésra sikerült az ingyenes City újság legfrissebb száma: talán még Sára Botond sem szerepelt annyit a maga idejében a Józsefváros újságban, mint amennyit most Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője a belvárosi Fidesz-lapban.

Mondjuk ez nem is baj, hiszen így legalább megtudhatjuk, hogy

Az elvileg a belváros ügyeivel foglalkozó lap most gyakorlatilag egy az egyben Böröcz szimpatikus egyéniségével, szerethetőségével foglalkozik, kivéve a címlapot, hiszen ott trükkösen egy bikinis nőt és egy kis rezsicsökkentést rejtettek el.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.