Hoppál Péter belehajtott egy szarvasrudliba

baleset
2021 december 13., 10:58

A Fidesz országgyűlési képviselője egyszerre négy szarvassal ütközött, írja az Atv.hu. A csatorna híroldala szerint Hoppál Péter vasárnap este hajtott bele szolgálati autójával a szarvasrudliba a Baranya megyei Kémes határában.

Hoppál Péter, a Fidesz parlamenti képviselője a Fidesz-KDNP háromnapos kihelyezett ülésére érkezik a velencei Velence Resort & Spa szállodához 2017. szeptember 13-án.
photo_camera Hoppál Péter, a Fidesz parlamenti képviselője a Fidesz-KDNP háromnapos kihelyezett ülésére érkezik a velencei Velence Resort & Spa szállodához 2017. szeptember 13-án. Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A csatorna képeket is közölt az autóról, aminek az eleje leszakadt és teljesen összeroncsolódott. Ugyanakkor az ütközéskor a légzsákok is kinyíltak, Hoppál sértetlenül szállt ki az autóból. A négy szarvas a helyszínen elpusztult.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.