Különös vírus támadta meg Marcali környékének fideszes polgármestereit: ugyanazon a napon, egyszerre kezdtek bizarr dolgokat művelni

publicisztika
2021 december 13., 11:34
comments 10

A koronavírus viszi el showt, de miközben minden a mainstream járványról szól, a covidnál sokkal ijesztőbb tüneteket kiváltó kór fertőz Somogy megyében. Egy biztató van: a fertőzés a jelek szerint csak nehéz helyzetben lévő kistelepülések fideszes polgármestereire veszélyes.

A járvány tünetei december 10-én jelentkeztek. Ezen a napon egy rakás, Marcali körzetében található falu polgármestere egyidőben kezdett irracionális cselekvéssorba: kimentek a falujuk szélére, ahol lefotóztatták magukat a helységnévtábla mellett állva.

Így tett Gadányi Albert Táskán:

Tóth Csaba Pamukon:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.