Billie Eilish: Meghaltam volna, ha nem vagyok beoltva

járvány
2021 december 14., 09:41
comments 2

Az amerikai énekesnő egy rádióműsor vendége volt, és ott beszélt arról, hogy augusztusban elkapta a koronavírust, és biztos benne, hogy meghalt volna, ha nincs beoltva. A műsorban Eilish arról beszélt, hogy a „vakcina kibaszott csodálatos”, és megmentette testvérét és zenésztársát, Finneast, a szüleit és a barátjait is attól, hogy elkapják a vírust, írja a Guardian.

photo_camera Fotó: IMAGE PRESS AGENCY/NurPhoto via AFP

Eilish elmondta azt is, hogy két hónapon át rosszul volt a fertőzés miatt, és még mindig vannak szövődmények, melyeket tapasztal. Ezeket azonban nem nevezte meg. „Világos akarok lenni, a vakcina miatt vagyok jól. Azt gondolom, hogy ha nem lettem volna beoltva, meghaltam volna, annyira rossz volt” – mondta erről az elmúlt évek egyik legsikeresebb fiatal popsztárja. Hozzátette, hogy amikor arról beszél, hogy rosszul volt, akkor többről van szó, minthogy szörnyen érezte magát.

A december 18-án a 20. születésnapját ünneplő Eilisht nemrég jelölték hét kategóriában is Grammy-díjakra, többek között az év albuma és az év dala díjat is besöpörheti jövőre. Jövőre pedig ő lesz a Glastonbury fesztivál történetének legfiatalabb fő fellépője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.