Jakab Péter bohóccsomagot dobott Tállai András segge alá a Parlamentben, majd seggre esett

parlament
2021 december 14., 11:30

Márminthogy:

link Forrás

Előzményként azért érdemes tudni azt is, hogy a bohóccsomagot Jakab Péter karácsonyi ajándékként kapta Tállai Andrástól, miután Jakab feltett egy kérdést, hogy mikor akarják csökkenteni az üzemanyagot terhelő adókat vagy az élelmiszert terhelő ÁFÁ-t, a kérdésre pedig Tállai András kívánt válaszolni egy kis gyurcsányozással meg bohócozással.

A bohóccsomagdobálás annyira jól sikerült, hogy arról a Pénzügyminisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára is megemlékezett Facebookon, egészen hihetetlen, de egy mém formájában, felhasználva a videó végén a Félig üres című sorozat mémesedett főcímdalát.

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.