Kim Kardashian letette az első jogi szakvizsgáját

oktatás
2021 december 14., 09:32
comments 3

Kim Kardashian egy lépéssel közlebebb került ahhoz, hogy ügyvéd legyen belőle, miután negyedszerre sikerült letennie a „baby bar„-t, vagyis az elsőévesek jogi szakvizsgáját. Mindezt Twitteren jelentette be egy kék színű, lasztex kezeslábasban.

A 41 éves celeb/influenszer/sminkmárkatulaj 2019-ben döntött úgy, hogy apja nyomába lépve jogi diplomát szerez. Évek óta küzd a büntetőjogi reformokért, amiért már a Fehér Házban is lobbizott. Kardashian nem egyetemen tanul, hanem gyakornokként, ügyvédek alatt, ami elmondása szerint nehezebb, mintha jogi egyetemre járna. „Két év alatt háromszor buktam meg ezen a vizsgán, de minden alkalommal újra felálltam, keményebben tanultam és újra próbálkoztam, míg végül sikerült!”

Kardashian Twitteren azt írta, az apja – Robert Kardashian, aki O.J. Simpson egyik védőügyvédje volt – nagyon büszke lenne rá, és valószínűleg sokkolná, hogy végül ezt a pályát választotta. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt