Egy 4 éves ausztrál az apja telefonjával 1139 dollárnyi tortát és fagyit rendelt a férfi munkahelyére

2021 december 15., szerda 14:51
3

A 4 éves Christian King azzal sokkolta sydney-i családját, hogy az apja mobiltelefonján az UberEats ételfutár appon keresztül 1139 dollár értékben rendelt fagylaltot és süteményt, beleértve egy személyre szabott születésnapi tortát és kedvenc ízeiből összeállított édességeket. A kedvenc helyéről, a Gelato Messinától rendelt az apja munkahelyére, egy tűzoltóságra.

Az apuka, Kris King követte el a hibát, amikor a kisfiának odaadta a telefonját, hogy játsszon vele, amíg a lánya rögbimeccsét nézi. Azt mondta, a fia figyelmeztette, hogy „valami úton van”, és mondta is, hogy egy szülinapi tortát rendelt, de a férfi nem hitt neki, egészen addig, amíg egy UberEats-futár fel nem hívta a feleségét. Vagy 99 tételből állt a rendelés.

„Először gőz ömlött ki a fülemből, és a nevét üvöltöttem az utcán. Felrohant a szobájába, mielőtt még mondtam volna neki” – mondta az apuka. A gyerek születésnapja egyébként januárban lesz, de már előre készült rá.

Az UberEats nem fogott gyanút, de végül beleegyezett a rendelés visszatérítésébe, amikor King és felesége elmagyarázta, mi történt. A gyereknek büntetésből azt mondták, idén elmarad a karácsony, de azóta megenyhültek. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt