1,3 milliárd forintért ad el ingatlanokat a belvárosi önkormányzat

POLITIKA
2021 december 16., 11:08
comments 3

Irodákként, üzletekként használható ingatlanoktól válik meg az V. kerületi önkormányzat összesen 1,3 milliárd forintért. Erről a csütörtöki rendkívüli ülésen döntöttek a képviselők úgy, hogy a múlt heti rendes ülésen nem került napirendre a téma, írja a Telex.

photo_camera Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi polgármester Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

Két ingatlan az Arany János utcában található, amit éppen most fognak felújítani kormányzati támogatással. Az Aulich, a Báthory, a Bástya és a Semmelweis utcában is adnak el önkormányzati helyiségeket.

A javaslatot csak a fideszesek támogatták, az ellenzéki frakcióvezető szerint „egy kivételével minden ingatlanra egy ajánlat érkezett, gyakorlatilag ugyanakkor összeget kínálva, mint ami a pályázati kiírásban szerepel. Valódi versenynek nyoma sincs, minden lezongorázva. A fideszes kerületvezetés a látszatra sem ad”.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.