Végre kinyitnak Tiborcz István cégének osztrák síhotelei

2021 december 16., csütörtök 15:24
5

Az ausztriai korlátozások feloldását követően újra megnyitja kapuit az ausztriai muraui sírégióban található Relax Hotel és Alpenblick Hotel, amelyek december 17-től várják ismét a pihenni és síelni vágyó vendégeket - közölte a Tiborcz István (Orbán Viktor kormányfő veje) érdekeltségébe tartozó BDPST Group. Emlékeztettek: 2021 októberében vették át a két szálloda üzemeltetését, melyek kisebb felújítások után megújult csapattal nyitják újra kapuikat.

Az mfor.hu írta meg, hogy a céghálóban fel is bukkant október 4-i bejegyzéssel egy BDPST MU-RAU Kft. nevű cég, tulajdonosa a BDPST Zrt. Az osztrák hoteleket a Mészáros Lőrinc cégbirodalmába tartozó Hunguest Hotels adta el. Még október 15-én közölték, hogy értékesítették a Holiday Resort Kreischberg-Murau G.m.b.H. 100 százalékos üzletrészét, de a vevő sokáig nem volt ismert.

A BDPST 2021. július 15-e óta üzemelteti a Los Alcazares településen Murcia tartományban található, 84 szobás Hotel Atrio del Mart is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt