Már ilyen is van: egyetlen bankkártyás terminál, amit több vállalkozó is használhat egy közös üzlethelyiségben

2021 december 17., péntek 11:40

Arról 2021-ben aligha kell győzködni bárkit, hogy a vásárlóknál már alapvető elvárás a bankkártyás fizetés lehetősége.

Egy dolog felismerni az igényt, egy másik teljesíteni azt, pláne egy olyan közös üzlethelyiségben, ahol több vállalkozás is várja a vendégeit. Legyen ez egy fodrász-, masszázs-, kozmetikai- vagy szépségszalonok, vagy egy olyan orvosi rendelő, ahol a fogorvosok, gyógytornászok, természetgyógyászok nem alkalmazottként, hanem vállalkozóként praktizálnak.

A közös üzlethelyiségen osztozó kisvállalkozóknak nyújt megoldást a HelloPay új fejlesztése, a Multi Merchant.

Egyetlen közös POS terminált tudnak használni a vállalkozások a bankártya elfogadásához. Mindezt pofonegyszerűen: mindenki kap egy saját azonosítót, a számla rendezéséhez azzal lép be a terminálba, a tranzakciót pedig ez alapján írják jóvá a számláján. Hogy biztosan elkerülhető legyen a kavarodás, ne legyen vita és teljesen átlátható legyen a közös terminál használata, a felhasználók napi szintű elszámolást kapnak a forgalmi adataikról, így könnyen nyomon követhető minden tranzakció.

Még egy extra: a borravalót is tudja kezelni a rendszer, a terminál a fizetésnél felajánlja a jatt lehetőségét, a vevő kiválasztja, hogy akar-e adni, ha igen, mennyit, és ez is külön lesz jóváírva a számlán.

Ha pont ezt kereste, de nem is remélte, hogy van ilyen, részleteket itt talál a Multi Merchantról.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt