8 embert ölt meg az esküvői tömegbe rohanó busz Pakisztánban

külföld
2021 december 18., 10:16

A tragikus baleset a helyi médiára és a rendőrségre hivatkozó kínai állami hírügynökség híre szerint Pandzsáb tartomány keleti részén történt.

Az ifjú pár egybekelését az utcán ünnepelték a vendégek péntek este. Közülük 8-an meghaltak, 9-en megsérültek, többen életveszélyes állapotban kerültek kórházba.

A buszvezető valószínűleg a sűrű köd miatt vesztette el az irányítást a járműve fölött, amely átgázolt a tömegen. A sofőr elmenekült, a rendőrség keresi, a buszt lefoglalták.

A cikket Erdősi László Krisztián készítette

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.