8 embert ölt meg az esküvői tömegbe rohanó busz Pakisztánban

külföld
2021 december 18., 10:16

A tragikus baleset a helyi médiára és a rendőrségre hivatkozó kínai állami hírügynökség híre szerint Pandzsáb tartomány keleti részén történt.

Az ifjú pár egybekelését az utcán ünnepelték a vendégek péntek este. Közülük 8-an meghaltak, 9-en megsérültek, többen életveszélyes állapotban kerültek kórházba.

A buszvezető valószínűleg a sűrű köd miatt vesztette el az irányítást a járműve fölött, amely átgázolt a tömegen. A sofőr elmenekült, a rendőrség keresi, a buszt lefoglalták.

A cikket Erdősi László Krisztián készítette

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt